În ediţia de 1 mai a emisiunii MasterChef, concurenţii au putut vedea la lucru un adevărat master chef în persoana bucătarului canadian Henrik Sebok.
Canadianul Henrik Sebok, care lucrează în prezent la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucureşti a fost invitatul surpriză al emisiunii MasterChef din 1 Mai, care le-a arătat concurenţilor din echipa albastră cum se găteşte preparatul „Surf & Turf”, pe care aceştia l-au avut de pregătit pentru proba sub presiune. „Surf & Turf” este o mâncare din carne de căprioară cu carne de homar.
Concurenţii au avut numai cuvinte de laudă la adresa modului de gătit al canadianului şi au încercat la rândul lor să imite cât mai bine farturia bucătarului, atât la aspect, cât şi la gust. La ediţia din 1 mai a emisiunii MasterChef de la ProTv, cei care nu au putut face faţă rigorilor probei eliminatorii au fost Aurelia Faur şi Dorin Mandache.
m.c. 1.5.2012 -p4 de staycu
În ediţia de 1 mai a emisiunii MasterChef, concurenţii au putut vedea la lucru un adevărat master chef în persoana bucătarului canadian Henrik Sebok.
Canadianul Henrik Sebok, care lucrează în prezent la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucureşti a fost invitatul surpriză al emisiunii MasterChef din 1 Mai, care le-a arătat concurenţilor din echipa albastră cum se găteşte preparatul „Surf & Turf”, pe care aceştia l-au avut de pregătit pentru proba sub presiune. „Surf & Turf” este o mâncare din carne de căprioară cu carne de homar.
Concurenţii au avut numai cuvinte de laudă la adresa modului de gătit al canadianului şi au încercat la rândul lor să imite cât mai bine farturia bucătarului, atât la aspect, cât şi la gust. La ediţia din 1 mai a emisiunii MasterChef de la ProTv, cei care nu au putut face faţă rigorilor probei eliminatorii au fost Aurelia Faur şi Dorin Mandache.
m.c. 1.5.2012 -p4 de staycu