Actriţa se pregăteşte pentru ziua cea mare şi după ce a rezolvat cu localul, petrecere burlăciţelor, costum, rochie de mireasă, acum a trecut la testat meniul pregătit de bucătarul care se va ocupa de mâncare la nunta sa.
"Petrecerea burclăciţelor se va petrece la mare. Am stabilit împreună ce voi gusta astăzi şi am stabilit ca eu să gust meniul, mi-a spus că dacă mie îmi va plăcea la cât sunt de mofturosasă, va plăcea tuturor. Am optat pentru gustări răcoroase, pentru că nunta va fi pe 21 iulie şi nimeni nu va putea mânca nimic", a declarat Mădălina Drăghici.
Aperitiv: Icre de ştiucă, salată marocană, tartă daneză cu must de ou şi asezonată cu icre roşii, patramă de piep de raţă servită cu dulceaţă de fructe de pădure, somon fume
Peşte: şalău de Nil servit cu cartofi.
Şărmăluţe în foi de viţă cu sos tomat
"În ceea ce priveşte tortul încă nu am ales un model, caut o poză care să mă inspire. Suntem la zi cu pregătirile, îmi lipsesc furnizorul de băuturi. ne-am uitat după costume, dar vrea nu vrea încă să-l cumpere pentru că vrea să slăbească până la nuntă", a mai mărturisit vedeta. Mădălina Drăghici şi Andreea Ibacka l-au aplaudat pe Bittman la mare! Mădălina Drăghici: "Sper că sunteţi cumpătaţi în ceea ce priveşte mielul, drobul şi alte alimente tradiţionale"
Actriţa se pregăteşte pentru ziua cea mare şi după ce a rezolvat cu localul, petrecere burlăciţelor, costum, rochie de mireasă, acum a trecut la testat meniul pregătit de bucătarul care se va ocupa de mâncare la nunta sa.
"Petrecerea burclăciţelor se va petrece la mare. Am stabilit împreună ce voi gusta astăzi şi am stabilit ca eu să gust meniul, mi-a spus că dacă mie îmi va plăcea la cât sunt de mofturosasă, va plăcea tuturor. Am optat pentru gustări răcoroase, pentru că nunta va fi pe 21 iulie şi nimeni nu va putea mânca nimic", a