Andreea are mulţi "duşmani", unii dintre ei unindu-se şi făcându-şi publice părerile pe o pagină de Facebook denumită "Afară cu casnica de la MasterChef"
"Vorbele mele au fost interpretate în fel şi chip, nu mă mai surprinde nimic. Naşterea, fetiţa mea, soţul meu, mama mea, sunt numai ale mele! Sunt cei mai importanţi, iar ce simt pentru ei este iubire supremă, este magie! Abundenţa de stări simţită la probele din concurs au fost mai mult decât mi-am putut imagina, au fost trăite cu intensitate maximă şi au fost o premieră pentru mine. M-am folosit de acele hiperbole în încercarea de a transmite publicului senzaţiile extreme trăite în timpul filmărilor. Nu este o joacă ce se întâmplă acolo, deşi aşa pare de pe canapeaua confortabilă de acasă timp de 2 ore, nu este uşor deloc să găteşti până la 7-8 dimineaţa sub presiunea concursului, apoi să dai un interviu în care să povesteşti cum a fost. Poate că unii s-au simţit jigniţi, în cazul acesta îmi cer scuze. Nu aceasta a fost intenţia mea", a declarat casnica de la "MasterChef" pentru PRO TV Magazin.
Andreea Moldovan a vorbit despre pasiunea ei pentru gătit.
"Afinitatea mea este bucătăria italiană şi preparatele mele se îndreaptă în această direcţie. Imediat după, vine french cuisine, care mă fascinează prin delicateţe!", a spus soţia lui DJ Optick.
Iată reţeta preferată a concurentei de la "MasterChef", vită cu şalote:
Ingrediente:
4 bucăţi mici de antricot de vită de cea mai bună calitate, 3 şalote curăţate,
400 gr ciuperci brune, un căţel de usturoi, tăiat foarte fin, o linguriţă muştar Dijon,
1-2 linguri sos Worcestershire, un cub de unt, 50 ml cognac, 150 ml smântână dulce pentru gătit, o legătură pătrunjel, ulei de măsline, sare şi piper.
Mod de preparare:
Cu un sucitor, întindeţi carnea pentru a o subţia şi scoateţi excesul de grăsime, apo