Cioloş a fost în vizită la Târgul Agraria, organizat în Cluj-Napoca, unde a fost îmbiat cu un pahar de bere neagră cu ciocolată de către rectorul Universităţii de Ştiinţe Agricole, Doru Pamfil. Acesta i-a explicat comisarului european că în fiecare an o parte dintre studenţii din anul terminal îşi fac lucrarea de licenţă pe bere.
"În anii trecuţi au făcut bere cu ghimbir, cu zmeură. Sunt amestecuri de bere cu tot felul de fructe. Anul acesta vă poftim la un pahar de bere neagră cu cacao", a spus rectorul. Cioloş a zâmbit amuzat, s-a uitat atent la sticla de bere marca "Student", după care şi-a făcut curaj să bea din ingenioasa combinaţie. Daniel Cioloş este absolvent al aceleiaşi universităţi din Cluj. "La începutul anilor '90, când eram eu student, nu aveam atâtea posibilităţi. Eu nu am făcut berea, numai treceam strada la fabrica de bere, care era vizavi", a povestit comisarul european. Acesta a degustat şi specialităţi din brânză din Maramureş, la târgul de produse agricole.
Cioloş a fost în vizită la Târgul Agraria, organizat în Cluj-Napoca, unde a fost îmbiat cu un pahar de bere neagră cu ciocolată de către rectorul Universităţii de Ştiinţe Agricole, Doru Pamfil. Acesta i-a explicat comisarului european că în fiecare an o parte dintre studenţii din anul terminal îşi fac lucrarea de licenţă pe bere.
"În anii trecuţi au făcut bere cu ghimbir, cu zmeură. Sunt amestecuri de bere cu tot felul de fructe. Anul acesta vă poftim la un pahar de bere neagră cu cacao", a spus rectorul. Cioloş a zâmbit amuzat, s-a uitat atent la sticla de bere marca "Student", după care şi-a făcut curaj să bea din ingenioasa combinaţie. Daniel Cioloş este absolvent al aceleiaşi universităţi din Cluj. "La începutul anilor '90, când eram eu student, nu aveam atâtea posibilităţi. Eu nu am făcut berea, numai treceam strada la fabrica de bere, care era vizavi", a povestit co