"Ca si in moda, bucataria trece de la o tendinta la alta. Daca in ultimii ani am trecut de la contemporan la eclectic si de la fusion la molecular, acum intram in era traditional minimalista", este de părere Cătălin Scarlatescu, contrazis de colegul lui Sorin Bontea.
"Nu cred ca exista cu adevarat o tendinta anume, dar au fost influente din bucataria franceza, italiana, indiana, mexicana si in ultima perioada bucataria moleculara. Cred ca in viitorul apropiat, ne vom intoarce la bucataria clasica", a explicat chef Sorin.
Cel de-al treilea jurat al concursului este convins că anul acesta vom mânca din ce în ce mai mult româneşte deoarece produsele tradiţionale sunt din nou căutate.
"Tendinte exista. Am observat ca de vreo doi ani incoace apar tot felul de magazine cu produse romanesti de calitate. Cred ca, mai nou, romanului ii place sa se intoarca la origini, sa descopere si alte gusturi traditionale decat cele cu care a fost obisnuit si, sincer, cred ca in 2012 vom manca din ce in ce mai mult romaneste", a spus chef Florin, citat de Naţional.ro.
"Ca si in moda, bucataria trece de la o tendinta la alta. Daca in ultimii ani am trecut de la contemporan la eclectic si de la fusion la molecular, acum intram in era traditional minimalista", este de părere Cătălin Scarlatescu, contrazis de colegul lui Sorin Bontea.
"Nu cred ca exista cu adevarat o tendinta anume, dar au fost influente din bucataria franceza, italiana, indiana, mexicana si in ultima perioada bucataria moleculara. Cred ca in viitorul apropiat, ne vom intoarce la bucataria clasica", a explicat chef Sorin.
Cel de-al treilea jurat al concursului este convins că anul acesta vom mânca din ce în ce mai mult româneşte deoarece produsele tradiţionale sunt din nou căutate.
"Tendinte exista. Am observat ca de vreo doi ani incoace apar tot felul de magazine cu produse romanesti