In perspectiva sosirii suporterilor spanioli in Capitala inspectorii de la Protectia Consumatorilor au verificat pub-urile din centrul vechi, unde au constatat ca "barmanii toarna bauturi dupa ochi" si pacalesc clientii la gramaj inclusiv la shaorma.
"Ii sfatuim pe spanioli sa caste ochii mari si sa fie atenti" cand intra intr-un pub sau intr-un magazin, a declarat Constantin Cerbulescu, presedintele ANPC.
Reprezentantii Autoritatii au transmis FRF atentionarile necesare, urmand ca Federatia sa ii instruiasca pe oaspeti.
Inspectorii au constatat si ca mancarea gata preparata nu e intotdeauna buna, motiv pentru care au dat amenzi usturatoare in hipermarketuri si restaurante.
In primele patru luni au initiat aproape 30.000 de controale la nivel national si au dat amenzi de aproape 25 milioane de lei. Au retras de la comercializare alimente in valoare de 761.000 de lei.
Inspectorii au verificat si produsele gata ambalate si au constatat ca nu avea nicio legatura cantitatea afisata cu cea reala sau ca erau expirate. Sau una era afisat pe caserola si altul era continutul.
Nici cand au verificat lactalele nu a fost totul in regula: branza era mai mult zer si extrem de sarata, producatorii incercand sa puna cat mai multa saramura si cat mai putina grasime.
In perspectiva sosirii suporterilor spanioli in Capitala inspectorii de la Protectia Consumatorilor au verificat pub-urile din centrul vechi, unde au constatat ca "barmanii toarna bauturi dupa ochi" si pacalesc clientii la gramaj inclusiv la shaorma.
"Ii sfatuim pe spanioli sa caste ochii mari si sa fie atenti" cand intra intr-un pub sau intr-un magazin, a declarat Constantin Cerbulescu, presedintele ANPC.
Reprezentantii Autoritatii au transmis FRF atentionarile necesare, urmand ca Federatia sa ii instruiasca