Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda celor mai exigenti clienti o mancare din cotlet de porc, Scaloppine al Burro, un produs culinar preparat dupa o reteta italiana foarte apreciata. Un adevarat deliciu culinar, Scaloppine al Burro este gatit la Pizzeria Italiana Via Margherita de aproape 20 de ani, de la infiintarea localului. De atunci, acest preparat deosebit a reprezentat una dintre alegerile preferate ale amatorilor de arta culinara italiana din Iasi.
Ingredientele folosite la prepararea acestui fel de mancare sunt proaspete, de cea mai buna calitate, fiind evitate produsele congelate. Printre ingrediente se numara: cotletul de porc, unt, condimente, patrunjel si legume. Garnitura pentru cotlet, Verdure Miste al Burro, este componenta care da o nota distincta cotletului, adaugand un plus de rafinament mancarii. Cotletul de porc este prajit in unt, la care se adauga sare si piper, iar legumele sunt fierte, apoi sotate tot in unt, ceea ce face Scaloppine al Burro o mancare foarte consistenta, dar sanatoasa.
Bautura recomandata pentru acest fel de mancare este vinul alb. O alegere buna ar fi, potrivit ospatarilor din pizzerie, un vin alb, demisec - dry Muscat de Jidvei. Scaloppine al Burro, de 280 grame, si Verdure Miste al Burro, de 150 grame, pot fi servite la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi sau pot fi comandate acasa sau la birou, in zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margherita este una dintre cele mai vechi din Iasi, fiind infiintata in 1993 de patroni italieni. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si specificul si standardul de calitate care i-au facut un nume respectat timp de aproape 20 de ani. De la infiintare si pana in prezent, Pizzeria Italiana Via Margherita a oferit clientilor sai numai produse de su