Izaura este expertă în bucătărie franţuzească, dar are şi un punct slab: nu se pricepe să facă şniţele.
"Nu îmi ies aproape niciodată şniţelele. Nu îmi place să le fac şi nu reuşesc să obţin crusta aceea perfectă aurie. În schimb, am o prietenă care este specializată în şniţele şi o rog să-mi facă ea când mergem în vizită", a declarat Izaura Niţoi pentru PRO TV Magazin.
Concurenta nu poate trăi fără unt. "Eu cumpăr de la o fabrică de lactate din Sibiu calupuri de 2 kg de unt, 82% grăsime. Nu concep mic dejun fără unt sau orice fel de mâncare gătită la care să nu folosesc untul", a spus ea.
Izaura este expertă în bucătărie franţuzească, dar are şi un punct slab: nu se pricepe să facă şniţele.
"Nu îmi ies aproape niciodată şniţelele. Nu îmi place să le fac şi nu reuşesc să obţin crusta aceea perfectă aurie. În schimb, am o prietenă care este specializată în şniţele şi o rog să-mi facă ea când mergem în vizită", a declarat Izaura Niţoi pentru PRO TV Magazin.
Concurenta nu poate trăi fără unt. "Eu cumpăr de la o fabrică de lactate din Sibiu calupuri de 2 kg de unt, 82% grăsime. Nu concep mic dejun fără unt sau orice fel de mâncare gătită la care să nu folosesc untul", a spus ea.