"Ieri am fost ceva mai cuminte. Am mancat usor, doar fructe si legume si am baut acel suc verde din poza. Este din rabarber, o planta care la mine in Sibiu se gaseste in toate gradinile gospodarilor, iar sibiencele fac din el compot si placinte. Eu il am de putin timp in gradina personala si m-am gandit sa-l introduc intr-un suc de fructe.
Foto: ioanaginghina.blogspot.comSincer nu stiu la ce categorie sa-l introduc, fruct sau leguma, dar dupa gust se incadreaza la fruct. Este dulce acrisor si este foarte gustos. Arata ca si brusturele, dar tulpina este rosiatica. La noi este foarte raspandit, dar aici in Bucuresti nimeni nu a auzit de el. Este o planta adusa de sasi in zona Sibiului si probabil ca de aceea se gaseste mai mult in acea zona", a scris Ioana Ginghină pe blogul ei. Vrei să arăţi bine toată vara? Ioana Ginghină îţi dezvăluie reţeta unui bronz perfect: soare, creme şi... suc de morcovi! Ioana Ginghină îşi pierde încrederea în ea: "O poză din tinereţe.Voi mai fi aşa slabă?" Ioana Ginghină este disperată să slăbească: "S-a dus numai un kilogram şi nu mă pot abţine de la dulciuri!"
"Ieri am fost ceva mai cuminte. Am mancat usor, doar fructe si legume si am baut acel suc verde din poza. Este din rabarber, o planta care la mine in Sibiu se gaseste in toate gradinile gospodarilor, iar sibiencele fac din el compot si placinte. Eu il am de putin timp in gradina personala si m-am gandit sa-l introduc intr-un suc de fructe.
Foto: ioanaginghina.blogspot.comSincer nu stiu la ce categorie sa-l introduc, fruct sau leguma, dar dupa gust se incadreaza la fruct. Este dulce acrisor si este foarte gustos. Arata ca si brusturele, dar tulpina este rosiatica. La noi este foarte raspandit, dar aici in Bucuresti nimeni nu a auzit de el. Este o planta adusa de sasi in zona Sibiului si probabil ca de aceea se gaseste mai mult in acea zona", a scris Ioana Ging