Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca afirmă că au primit astfel de reclamaţii constant, încă de la deschiderea parcului, din partea unor persoane care locuiesc în apropierea parcului.
„Am primit reclamaţii încă de la început, de la inaugurare. În acel parc nu este mai multă gălăgie decât în orice alt parc de joacă din oraş. Referitor la persoanele care joacă baschet, Poliţia Locală face zilnic controale ca să nu se depăşească ora 11 seara”, explică Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca. Ea mai precizează că nu există o reglemantare prin care să fie prevăzută o distanţă standard de amplasare a unui parc faţă de locuinţe.
Oana Buzatu speră ca cei care folosesc parcul de joacă de pe strada Coastei să înţeleagă că nu trebuie să deranjeze vecinii astfel încât să existe o bună convieţuire între aceştia.
Parcul de joacă de pe strada Coastei a fost inaugurat în august 2011, investiţia a fost de 255.000 lei, iar lucrările de amenajare a acestuia au durat aproximativ cinci săptămâni. Parcul a fost ridicat pe locul unde locuiau ţigani în cocioabe improvizate. Pe lângă aparatele de joacă, în parc mai sunt şi aparate de fitness, pistă pentru biciclete şi teren de baschet.
Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca afirmă că au primit astfel de reclamaţii constant, încă de la deschiderea parcului, din partea unor persoane care locuiesc în apropierea parcului.
„Am primit reclamaţii încă de la început, de la inaugurare. În acel parc nu este mai multă gălăgie decât în orice alt parc de joacă din oraş. Referitor la persoanele care joacă baschet, Poliţia Locală face zilnic controale ca să nu se depăşească ora 11 seara”, explică Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca. Ea mai precizează că nu există o reglemantare prin care să fie prevăzută o distanţă standard de amplasare a unui parc faţă de