Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda astazi o mancare din piept de pui, Petto di Pollo ai Ferri, un produs culinar preparat dupa o reteta italiana foarte apreciata. Un adevarat deliciu culinar, Petto di Pollo ai Ferri este gatit la Pizzeria Italiana Via Margherita de aproape 20 de ani, de la infiintarea localului. De atunci, acest preparat deosebit a reprezentat una dintre alegerile preferate ale amatorilor de arta culinara italiana din Iasi.
La acest fel de mancare este recomandata si o garnitura exceptionala, un amestec de orez si legume gatit tot dupa o reteta italiana: Risotto con Verdure. Ingredientele folosite la prepararea Petto di Pollo ai Ferri si a garniturii sunt proaspete, de cea mai buna calitate. Printre ingrediente se numara: piept de pui, branza topita, unt, condimente, orez si amestec de legume. Garnitura pentru friptura de pui, Risotto con Verdure, este componenta care da o nota distincta carnii, adaugand un plus de rafinament mancarii.
Bautura recomandata pentru acest fel de mancare este vinul alb. O alegere buna ar fi, potrivit ospatarilor din pizzerie, un vin alb, demisec - dry Muscat de Jidvei. Petto di Pollo ai Ferri si Risotto con Verdure pot fi servite la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi ori pot fi comandate acasa sau la birou, in zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margherita este una dintre cele mai vechi din Iasi, fiind infiintata in 1993 de patroni italieni. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si specificul si standardul de calitate care i-au facut un nume respectat timp de aproape 20 de ani. De la infiintare si pana in prezent, Pizzeria Italiana Via Margherita a oferit clientilor sai numai produse de succes, inspirate din arta culinara italiana.
Pentru relatii si comenzi, pu