Poli Timişoara este obligată să îşi plătească datoriile de câteva milioane de euro dacă mai doreşte să evolueze şi din sezonul următor în Liga a II-a.
Fiind conştient de datoriile formaţiei din Banat, Marian Iancu a retras dosarul de licenţiere pentru Liga 1, deşi echipa sa se află pe locul al doilea în clasamentul celei de-a doua serii a Ligii a II-a, la doar 3 puncte în spatele liderului Gloria Bistriţa, sperând ca prin o „inginerie” să păstreze Poli Timişoara în liga secundă. Însă planul lui Marian Iancu de a desfinţa actuala echipă şi să înscrie alta în Liga a II-a, prin preluarea dreptului de al unei alte formaţii nu mai este acceptată de FRF, astfel că în cazul neplăţii datoriilor ce se situează la câteva milioane de euro, echipa Poli Timişoara va evolua din sezonul viitor în liga judeţeană.
Şeful Direcţiei de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a anunţat pentru ProSport, legat de planul lui Marian Iancu că „Din 2010, nu mai este posibilă preluarea dreptului de joc. Nu se mai poate aduce o altă entitate în liga a doua, trebuie să înceapă de la campionatul judeţean. În trecut, au fost posibile astfel de lucruri, cesiuni, fuziuni, schimbări de nume, dar după noul regulament nu mai sunt permise”. De asemenea, acesta a adăugat că „aceasta e o cerinţă de la FIFA, din 2008, noi nu am aplicat-o atunci şi am fost certaţi, aşa că am aplicat-o din 2010”.
Poli Timişoara este obligată să îşi plătească datoriile de câteva milioane de euro dacă mai doreşte să evolueze şi din sezonul următor în Liga a II-a.
Fiind conştient de datoriile formaţiei din Banat, Marian Iancu a retras dosarul de licenţiere pentru Liga 1, deşi echipa sa se află pe locul al doilea în clasamentul celei de-a doua serii a Ligii a II-a, la doar 3 puncte în spatele liderului Gloria Bistriţa, sperând ca prin o „inginerie” să păstreze Poli Timişoara în liga secundă. Însă planul l