Vedeta şi-a preparat prânzul singurică, dar nu a gătit orice, ci muschiuleţ de porc cu mere la tigaie, cu care poate concura liniştită la mare show MasterChef. Actriţa a ales un prânz sănătos, săţios şi foarte delicios, pe care îl recomandă şi pentru cină.
"Azi am gatit in bucataria mea minunta muschiulet de porc cu mere la tigaie. Poate va inspira pentru cina de diseara.
1. Asa cum ati vazut si in poze, mai intai am facut muschiuletul de porc in tigaie (nu am pus deloc ulei si l-am intors cand pe o parte cand pe alta pana cand am stiut ca e gata).
2. Intr-un ibric am fiert o cana jumate de apa - doua un cub de supa de pui. Dupa ce a dat in clocot, am turnat din supa in tigaie continutul, sa fie cam un deget inaltime. Dupa ce vezi ca a inceput sa fiarba supa, pui o lingura de mustar si amesteci bine. Apoi asezi feliile de mere si le acoperi cu sosul format din supa de pui si mustar. Intorci feliile pe ambele parti pana s-au patruns. Sa fie moi la suprafata, dar nu prea coapte. Daca e nevoie mai pui putina supa de pui in tigaie pana cand stii ca merele s-au fiert cat trebuie.
3. Am luat niste baby spinach si am turnat peste el apa clocotita.
4. La final am aranjat totul dragut in farfurie. Mai intai frunzele de spanac, apoi muschiuletul pe care l-am taiat ca in imagini, langa am pus feliile de mere si pe deasupra am turnat din sosul gata ingrosat in tigaie.
Eu zic ca e un pranz sanatos. Daca il incercati, neaparat sa-mi spuneti cum v-a iesit si ce au spus si ceilalti cand au gustat!", a scris Dana Rogoz pe blogul ei.
VIDEO Dana Rogoz şi Adela Popescu au descoperit secretul frumuseţii! Vezi ce produs minune folosesc pentru ten şi păr
Dana Rogoz şi Laura Cosoi practică jocuri de societate ca o metodă de relaxare! Vezi ce bine s-au distrat
Vedeta şi-a preparat prânzul singurică, dar nu a gătit orice, ci muschi