Cel mai premiat bucatar, din ultimii trei ani consecutiv, la competitia internationala "Feeria de Pasta & Pizza" lucreaza acum în Iulius Mall, la restaurantul recent inaugurat Pasta al Forno, situat la etajul doi, în food court-ul Almondo, lânga libraria Carturesti. "Fast and good food" sau "Alege o alimentatie sanatoasa ca sa fii în forma maxima, indiferent de vârsta!" sunt devizele primului restaurant de tip fast food cu specific italian din Iasi. Specialitatea casei este un platou unic, satios, din mezze penne tricolore, adica paste în trei culori: rosie de la tomate, alba de la grâu si verde de la spanac, cromatica steagului italian redata din pastele Barilla (numarul 1 în lume).
Proaspete, preparate pe loc, în cel mult 5 minute, delicatesele sunt gatite la cuptor, de unde si denumirea localului: Pasta al Forno (paste la cuptor). Meniul contine retete italiene în combinatii variate între carne tocata (de vita sau porc), bacon, ementaler, gorgonzola, mozzarela, parmezan, legume (tomate, telina, morcov, ceapa), ciuperci, smântâna si ulei de masline, aromatizate cu busuioc si oregano.
Vestita pizza italiana este preparata în cel putin 10 sortimente apreciate de amatorii bucatariei italiene. Carnea de pui si de porc asezonate cu cartofi la cuptor si salate completeaza meniul Pasta al Forno. Tot aici deserturile sunt, bineinteles, italiene: Tiramisu, Panna cotta, Affagato al caffe. In acest restaurant, studentii beneficiaza de reducere de 15 la suta la orice fel de mancare.
"Meniul are o adresabilitate mare, constituind fie masa de dimineata, fie un prânz consistent pentru parinti si copii, fie o masa de seara pentru persoanele deosebit de ocupate. Preturile sunt mai mici sau egale cu unele preparate de pe piata locala, în jur de 12 lei meniul, dar calitatea este cu adevarat cea care ne reprezinta si determina clientii sa revina", a