După ce Libertatea a publicat, ieri, un articol în care specialiştii dezvăluie ce se bagă în mezeluri, în loc de carne, mulţi români sunt decişi să renunţe la aceste produse, care, pe lângă faptul că sunt făcute din tot felul de resturi de la animale, ne mai fac şi rău. “Azi (n.r. - ieri) am văzut în Libertatea ce bagă nenorociţii în salamuri şi în parizer. Gata, de azi nu mai dăm mezeluri copiilor. Nici doctorii nu le recomandă pentru cei mici”, ne-a spus, revoltată, Mariana Paraschiv, o mamă de 40 de ani, din Bucureşti. După ce Libertatea a publicat, ieri, un articol în care specialiştii dezvăluie ce se bagă în mezeluri, în loc de carne, mulţi români sunt decişi să renunţe la aceste produse, care, pe lângă faptul că sunt făcute din tot felul de resturi de la animale, ne mai fac şi rău. “Azi (n.r. - ieri) am văzut în Libertatea ce bagă nenorociţii în salamuri şi în parizer. Gata, de azi nu mai dăm mezeluri copiilor. Nici doctorii nu le recomandă pentru cei mici”, ne-a spus, revoltată, Mariana Paraschiv, o mamă de 40 de ani, din Bucureşti.
Constantin Ioniţă, 45 de ani: “După ce am văzut ce resturi bagă în salam, încerc să nu mai mănânc. Eu consum foarte mult dimineaţa, la micul dejun, dar şi la serviciu, în pauza de masă. Oricum, au şi multă saramură în ele”.
Elena Spiridon, 32 de ani: “Situaţia este tragicomică cu aceste mezeluri. Ce să fac? Să râd sau să plâng că bagă şi urechi în salam, şi noi credem că mâncăm carne. Păi, cine mai mănâncă...?!”
Mircea Bucur, 60 de ani: “Mezelurile nu trebuie consumate în cantităţi mari. Sunt bune doar de poftă, mai rar, şi e bine să cumpărăm mai scumpe. Eu încerc să consum doar produse de calitate”.
Elena Nae, 56 de ani: “Bine că aţi scris despre ce se bagă în mezeluri, să ştie toată lumea şi să nu mai cumpere. O să le spun şi copiilor să nu mai mănânce. Oricum, eu voi face cârnaţi”.
Florica Androne, 74 de