În medie, fiecare român consumă suplimente alimentare în valoare de 4,7 euro pe an - spun statisticile. Cu toate acestea, rezultatele întârzie să apară. De ce oare? În medie, fiecare român consumă suplimente alimentare în valoare de 4,7 euro pe an - spun statisticile. Cu toate acestea, rezultatele întârzie să apară. De ce oare?
Cheltuim ca să slăbim, dar nu reușim! Explicația este simplă: alegem soluții "rapide și la îndemână și ne așteptăm la minuni de pe o zi pe alta. Or, greutatea corporală ideală este un obiectiv de atins prin mai mulți pași succesivi.
Urmăm diete stricte, care ne dereglează metabolismul, luăm suplimente în speranța că vom obține rezultate minune sau ne epuizăm la sala de fitness, pentru ca apoi să consumăm o masă cu mii de calorii! Cu asemenea "strategie" aiuristică, e clar: nu vom da jos nici un gram, ba dimpotrivă, vom câștiga... kilogram după kilogram!
Aceasta este soluția. Altfel spus, metodele de slăbit trebuie să fie complementare, ca să obținem rezultatele dorite. Atacarea pe mai multe fronturi a kilogramelor în plus - este strategia recomandată de medici și nutriționiști. În timp ce suplimentele te ajută să arzi calorii în timp record, sportul te ajută să îți tonifici musculatua și să îți menții greutatea echilibrată. Totodată, asociate cu o alimentație sănătoasă, suplimentele de slăbit detoxifică organismul și redau vitalitatea. Cei trei aliați (dieta, sportul și suplimentele alimentare) lucrează împreună, în beneficiul nostru. Dacă le distrugem "relația lor de lucru",lupta cu kilogramele este lupta cu morile de vânt.