Din țigănie în chinezărie. Pericolul băcăuan ce pândește budismul
Perechea dintre manelistul Vali Vijelie și Marcel Pavel, „românul” ce a modificat imnul ca să fie „politically correct”, îți arată apartenența minoritară a celor doi conaționali. „Te vreau lângă mine!”, răcneau cele două staruri de mahala uitându-se galeș unul în ochii celuilalt.
După ce ne-a stat inima, când am auzit că populara guristă Irina Loghin era să facă un „log out” cardiac, am aflat că folclorista externată a ales să se trateze, în aceeași zi, cu două rețete de cântări „necompensate”.
Porția de micțiune în gură s-a savurat când Mara Bănică a vrut să-i doneze, în direct la Antena 1, Loredanei Pastramă intimul produs.
De când produce în America, Monica Gabor a pus botul la chinezării. Că ciuciunghezul îi dă casă și masă, la troc cu singura ei valută, e normal. Da’ să-i confiști numele fără: „Yes, I do!”, nu s-a pomenit pe malurile Yangtze-ului. Cică, americanii o strigă Lhamo. Ca pe Dalai Lama, pe care în buletin îl cheamă Lhamo Dondrub! Doamne ferește să-l cunoască pe tibetanul exilat că, mai știi, următorul Lama ar putea avea aparținători din Bacău.
S-a produs ancestrala minune a puirii și în familia Pandele. N-am aflat încă nașul bebelușului, încă neștiutor în ale administrației suburbane și ale navigatului prin tarlale. Cine știe, poate va fi Giovani! Cum care? Ăla care l-a bătut pe tac’su cu târnăcopu’!