Ingredientele de care ai nevoie sunt: "carne tocata (70% carne de vita, 30% carne de oaie, nu foarte slaba, sa vezi si putina grasime prin ea), ulei de masline extra virgin, usturoi, ardei iute, foarte mult patrunjel, paine, sare si piper zdrobit".
Amestecă ardeiul iute, carnea, usturoiul, sarea şi piperul.
"Dacă amestecul este fad, adaugi apa minerală carbogazoasă, iar pătrunjelul doar frunzele. Toată nebunia asta de gusturi o amesteci foarte bine. Ideea este ca toată compoziţia să stea la frigider peste noapte (acoperită cu folie de plastic), apoi dă o formă cărnii pe genul chiftea", a explicat Chef Cătălin.
"Unge grătarul cu ulei (focul să nu fie puternic), pune carnea şi desfă berile. Prăjeşte pâinea pe grătar, pune pătrunjel, kebabul şi stoarce puţină lămâie. O să pomeneşti de reţeta asta", a încheiat juratul de la PRO TV.
Ingredientele de care ai nevoie sunt: "carne tocata (70% carne de vita, 30% carne de oaie, nu foarte slaba, sa vezi si putina grasime prin ea), ulei de masline extra virgin, usturoi, ardei iute, foarte mult patrunjel, paine, sare si piper zdrobit".
Amestecă ardeiul iute, carnea, usturoiul, sarea şi piperul.
"Dacă amestecul este fad, adaugi apa minerală carbogazoasă, iar pătrunjelul doar frunzele. Toată nebunia asta de gusturi o amesteci foarte bine. Ideea este ca toată compoziţia să stea la frigider peste noapte (acoperită cu folie de plastic), apoi dă o formă cărnii pe genul chiftea", a explicat Chef Cătălin.
"Unge grătarul cu ulei (focul să nu fie puternic), pune carnea şi desfă berile. Prăjeşte pâinea pe grătar, pune pătrunjel, kebabul şi stoarce puţină lămâie. O să pomeneşti de reţeta asta", a încheiat juratul de la PRO TV.