Dacă unii doresc camere de hotel în care să nu existe niciun aparat electrocasnic sau cer să bea şampanie cu foiţă de aur pe care să o consume din cupe din argint, cântăreţul Mohombi le-a cerut organizatorilor, ca înainte de concertul pe care îl va susţine joi seara în clubul Princess din Capitală, să fie servit cu "fufu" şi "pondu", mâncare tradiţională africană.
"Ne-a luat ceva până am aflat ce înseamnă. Înţeleg că fufu este un fel de mămăligă de pe la noi, doar că este făcută din făină de manioc. Mai greu va fi să preparăm pondu, o mâncare africană, ce are ca ingrendient de bază tot maniocul", a declarat Oana Craioveanu, managerul clubului. Chiar dacă acest ingrendient nu este unul tocmai scump, organizatorilor le-a fost extrem de greu să-l găsească în România şi mai ales o bucătăreasă care să ştie să-l prepare.
"Am fi preferat ca Mohombi să-şi aducă o bucătăreasă din Congo, să ştie exact despre ce este vorba. În general, colaborăm cu bucătarii unui hotel celebru de pe la noi. Când le-am cerut însă fufu, ne-au privit neîncrezători, convinşi că ne ţinem de glume", mai spune Oana. Mohombi se află pentru a treia oară în România, dar este pentru prima dată când va cânta pentru publicul din Bucureşti.
Dacă unii doresc camere de hotel în care să nu existe niciun aparat electrocasnic sau cer să bea şampanie cu foiţă de aur pe care să o consume din cupe din argint, cântăreţul Mohombi le-a cerut organizatorilor, ca înainte de concertul pe care îl va susţine joi seara în clubul Princess din Capitală, să fie servit cu "fufu" şi "pondu", mâncare tradiţională africană.
"Ne-a luat ceva până am aflat ce înseamnă. Înţeleg că fufu este un fel de mămăligă de pe la noi, doar că este făcută din făină de manioc. Mai greu va fi să preparăm pondu, o mâncare africană, ce are ca ingrendient de bază tot maniocul", a declarat Oana Craioveanu, managerul clubului. C