Un deliciu chiar si pentru cea mai selecta clientela, Pizza Quattro Stagioni, preparata de iscusitii bucatari ai Pizzeriei Italiene Via Margherita din Iasi, reprezinta produsul culinar care poate sa multumeasca toate gusturile. Facuta dupa o reteta veche, adusa din Italia, Pizza Quattro Stagioni a fost printre preferatele iesenilor, dar si ale clientilor straini, in ultimii 20 de ani.
Printre ingredientele folosite la prepararea acestui sortiment se numara: blatul de pizza, sos de rosii, sunca, salam, masline si ciuperci. Toate ingredientele sunt de cea mai buna calitate, ceea ce face Pizza Quattro Stagioni o alegere potrivita pentru toate gusturile. Blatul preparat de bucatarii Pizzeriei Italiene Via Margherita este de calitate superioara, compus din: faina alba, faina integrala, drojdie, sare si ulei de masline. Sosul de rosii folosit de bucatarii Pizzeriei Via Margherita este un secret profesional, care defineste produsele culinare ale restaurantului. Rezultatul muncii bucatarilor este o pizza consistenta, dar foarte sanatoasa.
Reteta creata in Italia este apreciata nu numai de ieseni, ci si de clientii straini ai restaurantului din Iasi. Bauturile recomandate pentru acest fel de mancare sunt berea sau apa minerala ori plata. Pizza Quattro Stagioni, de 600 de grame, poate fi servita la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi sau poate fi comandata acasa ori la birou, in zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margherita ofera clientilor sai cele mai savuroase produse ale artei culinare italiene de la inaugurarea sa, in anul 1993, cand investitori italieni au decis sa aduca traditia gastronomica italiana iesenilor. Pizzeria si-a facut in timp multi clienti fideli, o parte dintre ei angajati ai institutiilor din zona centrala a Iasului. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fo