Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi recomanda astazi o mancare din peste, salau pane - Lucioperca Impanato, un produs culinar preparat ca in Italia la pizzeria din centrul Iasului. Un adevarat deliciu culinar, salaul pane, prajit in ulei de palmier si cu garnitura de cartofi prajiti este gatit la Pizzeria Italiana Via Margherita de aproape 20 de ani, de la infiintarea localului. De atunci, acest preparat deosebit a reprezentat una dintre alegerile preferate ale amatorilor de arta culinara italiana din Iasi, dar si ale clientilor straini, in speciali cei veniti din Italia.
Ingredientele folosite la prepararea Lucioperca Impanato sunt proaspete, de cea mai buna calitate. Printre ingrediente se numara: salau, lamaie, piper, sare, ou, cartofi, ulei de palmier si faina de grau. Garnitura, cartofii prajiti, reprezinta componenta care da o nota distincta salaului pane, adaugand un plus de consistenta mancarii. Salaul se condimenteaza cu sare si piper, se stropeste cu zeama de lamaie, dupa care este dat prin ou si faina de grau si prajit in ulei de palmier. Un alt secret al bucatarilor pizzeriei este prepararea cartofilor tot cu ulei de palmier. Bautura recomandata pentru acest fel de mancare este un vin alb. Lucioperca Impanato poate fi servita la Pizzeria Italiana Via Margherita din Iasi sau poate fi comandata acasa sau la birou, in zona centrala a orasului.
Pizzeria Italiana Via Margherita este una dintre cele mai vechi din Iasi, fiind infiintata in 1993 de patroni italieni. Pizzeria, situata pe strada Costache Negri, langa Liceul Vasile Alecsandri, a fost recent modernizata, pastrandu-si specificul si standardul de calitate care i-au facut un nume respectat timp de aproape 20 de ani. De la infiintare si pana in prezent, Pizzeria Italiana Via Margherita a oferit clientilor sai numai produse de succes, inspirate din arta culinara italian