"Ţinând cont că ciorbele şi supele îmi plac foarte mult, pot spune că sunt specialitatea mea, dar asta nu înseamnă că restul preparatelor nu îmi ies la fel de bine. Îmi plac mult ciorbele, chiar foarte mult. Corpul meu simte nevoia să mănânce ciorbe. Nu sunt mofturos la mâncare, singura pretenţie pe care o am este ca aceasta să fie gătită corect, cu atenţie şi respect. Atâta timp cât ai un standard în ceea ce faci şi te respecţi pe tine însuţi, asta înseamnă că îţi respecţi şi meseria şi pe cei pentru care găteşti", a declarat Chef Sorin.
"Îmi place peştele foarte mult, nu prea mai pot să mănac fripturi la cat de multe fac, nici pizza. Insa imi plac fructele de mare si pestele", a declarat pentru Pro TV Sorin.
"Mă bucur de o saramură de peşte reuşita şi sunt mare fan al celui în crustă de sare. Acesta din urma merge cu cartofi în smântână şi cu vin alb. Cine nu doreşte garnitură, poate mânca peştele în crustă de sare cu ulei cu busuioc turnat peste el ", a mai spus Cheful Sorin Bontea.
Juratul a dezvăluit că, în ciuda meseriei sale, nu prea are timp de gătit acasă, iar singurul bucătar la el acasă e soţia lui. Sorin Bonţea spune că găteşte cu mare plăcere atunci când este o ocazie specială sau ştie sigur că n-are nicio scăpare.
"Iar atunci soţia mea este foarte fericită că a ieşit măcar pentru o zi din bucătărie", povesteste Sorin.
"Ţinând cont că ciorbele şi supele îmi plac foarte mult, pot spune că sunt specialitatea mea, dar asta nu înseamnă că restul preparatelor nu îmi ies la fel de bine. Îmi plac mult ciorbele, chiar foarte mult. Corpul meu simte nevoia să mănânce ciorbe. Nu sunt mofturos la mâncare, singura pretenţie pe care o am este ca aceasta să fie gătită corect, cu atenţie şi respect. Atâta timp cât ai un standard în ceea ce faci şi te respecţi pe tine însuţi, asta înseamnă că îţi respecţi şi meseria şi pe cei pentru