Vedeta sfătuieşte persoanele care vor să slăbească şi să arate bine vara aceasta să consume foarte mult suc verde. Pentru a le uşura munca, actriţa a oferit şi câteva reţete.
"Ma duc in piata si cumpar frunze diferite : patrunjel, marar, telina, spanac, urzici, loboda, frunze de la ridichi si sfecla noua. Apoi le spal si le storc la storcatorul manual. Sucul pur si verde din frunze il pun in blender si il amestec cu ceea ce am in frigider. Mai jos o sa va scriu concret 2 retete de sucuri, ca sa va faceti o idee.
Suc verde cu banana
Sucul verde stors manual ( aici e bine sa alternati fruzele verzi pentru a beneficia de toate vitaminele plantelor)
Exemple de frunze verzi bune de stors: spanac, salata, loboda, stevie, frunze de morcovi, ridichi, sfecla rosie, urzici, patrunjel, marar, menta, telina, varza...
Se pune in blender: sucul verde, o banana, miere sau alt indulcitor natural, catina( pentru cele care ati pus la congelator) apa 1l si se proceseaza totul maxim un minut. Se poate pastra la frigider timp de o zi.
Nectar de frunze si Kiwi
Sucul verde din frunze, 2-3 fructe de kiwi, 1cm radacina de ghimbir, miere dupa gust, 1l apa.
Se proceseaza totul la blender, se strecoara totul si se poate bea in timpul zilei.
Acum o reteta pentru cei care nu au acest storcator manual de frunze:
Nectar din cirese:
300g cirese fara samburi, 200g capsuni, 1 kiwi, Miere dupa gust ( daca mai e nevoie), 10 cuburi de gheata ( sau 1/2 l), inca 200ml apa. Se proceseaza totul la blender si veti obtine un nectar super delicios. Daca il puneti in congelator se poate transforma intr-o inghetata delicioasa si sanatoasa. Aici puteti folosi diverse combinatii de fructe de sezon", a scris Ioana Gighină pe blog.
Ioana Ginghină a apelat la un tratament anticelulitic pentru a scăpa de vergeturile de pe abdome