”Riciu” îl ştie bine pe Reghecampf de la cursurile şcolii de antrenori şi-l descrie drept un tip cu talent pentru luarea deciziilor, însă prea dur uneori
Steaua s-a lăsat pe mîna unuia dintre cei mai tineri antrenori din istoria clubului, iar patronul, jucătorii şi suporterii aşteaptă să vadă ce va face Laurenţiu Reghecampf. Mircea Rădulescu a condus şcoala de antrenori cîtă vreme Laur a urmat cursurile acestei instituţii şi şi-a creat o imagine a tipului de tehnician pe care-l reprezintă noul "principal" din Ghencea.
Produce conflicte
La 36 de ani, lui Reghe i-au fost de ajuns 4 luni extraordinare la Chiajna ca să ajungă pe banca celui mai popular club din România. "Riciu" crede că nu există nici un risc ca antrenorul să devină prea tare impresionat de faima echipei şi de numele fotbaliştilor, mult mai importante decît cele ale jucătorilor pe care i-a avut în sezonul trecut: "Reghecampf are un sînge rece incredibil. La puţini oameni am mai văzut aşa ceva în cariera mea! Şi asta e o calitate mare, deoarece nu poate fi dezvoltată. Ori te naşti cu ea, ori n-o ai deloc. E vorba despre talent. Laur e capabil să ia orice decizie crede trecînd peste piedici emoţionale, uită că X a dat un gol important nu ştiu cînd sau că Y are un nume sonor. Vede limpede situaţia şi asta-l ajută şi la alcătuirea primului «11», şi la schimbările din timpul meciurilor".
La un singur lucru nu-l ajută, crede Rădulescu: să gestioneze relaţia cu elevii lui şi cu restul oamenilor din club. "E prea hotărît cîteodată, se aprinde uşor, nu izbuteşte să se abţină, ceea ce-l transformă într-un tip conflictual".
Motivează cu rezumate
Vara trecută, Mihai Stoica îl aducea pe Ronny Levy la Steaua şi, în ciuda încrederii pe care i-o acorda israelianului, MM era îngrijorat că antrenorul nu va fi capabil să motiveze echipa la nivelul cel mai bun, din