Două probe în deplasare le sunt rezervate concurenţilor marţea aceasta la “MasterChef”. În ediţia din 29 mai, de la 20.30, cei rămaşi în cursă primesc provocarea de a găti pentru taximetrişti, dar şi pentru turiştii aflaţi la munte şi vor avea onoarea să se întâlnească cu un renumit maestru bucătar, chef-ul israelian Joseph Hadad.
Seara se va deschide la Pro Tv cu sarcina pe care cele două echipe formate în ediţia trecută o au de dus la bun sfârşit în parcarea unui hipermarket din Capitală: să gătească şi să servească, pentru nu mai puţin de 100 de taximetrişti mici, chifle şi garnituri.
Aparent uşoară, proba le va da de furcă celor două echipe conduse de Petru şi de Liliana. Taximetriştii trebuie trataţi cu un fel de mâncare consistent, care să fie gustos şi care să se poată mânca în grabă. Iar pasta de mici trebuie pregătită la faţa locului. În plus, 2 camioane de ingrediente pentru fiecare echipă în parte vor sosi în parcarea special amenajată pentru ca echipele să aibă la discreţie tot ce le trebuie.
“Vestea că vom găti pentru taximetrişti a fost pentru mine una dintre cele mai bune”, spune Simona foarte încântată, “eu sunt taximetristă şi nu mă gândeam vreodată că ‘MasterChef’ ne va da această ocazie”. Echipele vor avea de pregătit pasta de mici, vor trebui să combine aşa cum trebuie ingredientele astfel încât să obţină cel mai bun gust, vor trebui să aproximeze porţiile astfel încât să ajungă pentru toţi taximetriştii şi vor trebui să şi servească la timp la mesele amplasate în parcare.
Chef Joseph Hadad, de origine israeliana
Echipa care va pierde testul din parcare va intra marţi seara la testul sub presiune, acolo unde va avea onoarea, dar şi dificila sarcină, să se întâlnească cu unul dintre cei mai mari şi recunoscuţi chefi, israelianul Joseph Hadad.
Cu încă doi concurenţi eliminaţi în