Întrebat care erau mâncărurile sale preferate în copilărie, Sorin Bontea a mărturisit că a existat cineva în familie sa care gătea foarte bine l-a inspirat. "Mâncărurile mele preferate erau ciorba de cocoş de ţară, cu tăiţei de casă, saramura de pui sau porumbel, aşa cum se face în Oltenia, roşii coapte pisate şi amestecate cu usturoi, turte de pâine şi piftie. Mama găteşte foarte bine şi a fost sursa mea de inspiraţie", a spus Sorin Bontea pentru PRO TV Magazin.
De asemenea, Chef Sorin a povestit una dintre cele mai dure experiente pe care le-a trăit în tinereţe. "Nu am nici cel mai mic regret pentru că am făcut ce mi-am dorit. Şi, ca dovadă, o fac şi acum. Una dintre cele mai dure experienţe a fost în armată, când a trebuit să gătesc pentru soldaţi la bucătării de campanie. Găteam afară, în frig, vânt şi ploaie", a mărturisit el. Bucătarii de la MasterChef îţi dau câteva ponturi despre cum ar trebui să fie micii de 1 Mai Acasă la Sorin Bontea, soţia este MasterChef: "Soţia mea e fericită când iese pentru o zi din bucătărie" Picnic like a boss! Sorin Bontea mănâncă pe pătură la iarbă verde caviar, brânză franţuzească, căpşuni şi bea şampanie - Imaginea unui Masterchef în timpul liber
Întrebat care erau mâncărurile sale preferate în copilărie, Sorin Bontea a mărturisit că a existat cineva în familie sa care gătea foarte bine l-a inspirat. "Mâncărurile mele preferate erau ciorba de cocoş de ţară, cu tăiţei de casă, saramura de pui sau porumbel, aşa cum se face în Oltenia, roşii coapte pisate şi amestecate cu usturoi, turte de pâine şi piftie. Mama găteşte foarte bine şi a fost sursa mea de inspiraţie", a spus Sorin Bontea pentru PRO TV Magazin.
De asemenea, Chef Sorin a povestit una dintre cele mai dure experiente pe care le-a trăit în tinereţe. "Nu am nici cel mai mic regret pentru că am făcut ce mi-am dorit. Şi, ca dovadă, o fac şi acum. Una di