Săptămâna viitoare, pe 5 şi 6 iunie, vor fi transmise ultimele episoade din «MasterChef», miercuri urmând să aflăm cine va pune mâna pe potul cel mare de 50.000 de euro. Până la aflarea deznodământului, cei 8 semifinalişti rămaşi în concurs au dezvăluit ce şi-ar dori să facă după terminarea show-ului.
Andreea Moldovan:
"Îmi doresc să ies din confortul bucătăriei mele şi sa ajung în liga profestionistă, acum că am trecut prin experienţa frumoasă dar şi dură a concursului, munca în restaurant nu mă mai sperie."
Gabi Godeanu:
"După terminarea acestui show îmi doresc să mă concentrez pe o afacere cu o rotiserie, care să pregătească cele mai curate şi mai proaspete produse din pui, raţă, curcan, miel, prepeilţă, toate produsele fiind hallal (sfinţite)."
Petru Buiuca:
"După acest show îmi doresc să explorez din ce în ce mai mult domeniul gastronomiei. Mi-ar plăcea să pun în practică mai des tot ce am învăţat în acest show, dar şi cunoştinţele acumulate la cursurile de bucătar pe le-am făcut. Din păcate, până la acest show, nu am avut ocazia să lucrez într-o bucătărie profesionistă, dar după tot ce am trăit la MasterChef mi-ar plăcea foarte mult sa experimentez toate senzaţiile trăite în această perioadă. Dacă ar fi după mine, aş absorbi toate cărţile scrise pe acest subiect şi aş experimenta cu ele! Nu în ultimul rând, mi-aş dori să-mi pot ajuta familia."
Simona Pâslaru:
"Voi continua cursurile de sommelier în Belgia. Mai am un an din 5 şi voi obţine diploma. În paralel, mi-am propus să urmez cursuri pentru a obţine diploma de bucătar. Pentru a mă perfecţiona, voi încerca să lucrez cu bucătari renumiţi din regiunea mea, în Belgia. I-am contactat deja şi sunt de acord. Bineînţeles că voi lua în considerare şi orice alte propuneri. Voi analiza foarte bine tot ceea ce mi se va propune pe vi