INAUGURARE. Argentinianul Hernan Crespo are deocamdata 30 de angajati Argentinianul a ajuns in orasul Rovinari cu afaceri si a fost foarte incantat de primirea facuta aici de autoritatile locale. Sportivul a tinut sa fie prezent la taierea panglicii inaugurale. O parte din panglica a pastrat-o, pentru ca, spune el, "imi va aduce noroc". El o va inrama, iar tabloul il va pune la loc de cinste in mica lui fabrica de la Rovinari. Despre afacerea de la Rovinari, argentinianul spune ca, deocamdata, va avea 30 de angajati, tineri, fara experienta in domeniu, dar pe care i-a scolarizat inainte de a face pasul cel mai important. Timp de o ora, Crespo a vizitat fabrica impreuna cu asociatii lui.
Ospatat cu berbecut si suc
DELICATESE. Berbecutul a fost pregatit la protap PREFERINTA. Argentinianul a baut doar suc Atacantul argentinian a participat, marti seara, la un picnic cu mici, dar si cu carne de berbecut la protap, organizat la marginea terenului de fotbal din Rovinari. "Sunt obisnuit cu mancarea romaneasca, pentru ca soacra mea e romanca si imi gateste sarmale cu smantana. Imi plac micii si carnea de miel", a spus sportivul, care a udat bucatele cu suc.
DELICATESE. Berbecutul a fost pregatit la protap
PREFERINTA. Argentinianul a baut doar suc INAUGURARE. Argentinianul Hernan Crespo are deocamdata 30 de angajati Argentinianul a ajuns in orasul Rovinari cu afaceri si a fost foarte incantat de primirea facuta aici de autoritatile locale. Sportivul a tinut sa fie prezent la taierea panglicii inaugurale. O parte din panglica a pastrat-o, pentru ca, spune el, "imi va aduce noroc". El o va inrama, iar tabloul il va pune la loc de cinste in mica lui fabrica de la Rovinari. Despre afacerea de la Rovinari, argentinianul spune ca, deocamdata, va avea 30 de angajati, tineri, fara experienta in domeniu, dar pe care i-a scolarizat inaint