Iubeste sportul, iar atunci cand joaca baschet ii place mai mult sa paseze decisiv, decat sa inscrie. La fel si in business, scopul lui ca manager este sa ajute echipa. Razvan Iorgu, seful companiei imobiliare CBRE Romania, a acceptat invitatia Wall-Street.ro la pranz, unde a depanat amintiri despre negocierile cu familiile vechi ale Romaniei, adolescenta punk si inceputurile din business.
@Wall-Street Lunch este un feature editorial deja traditional: interviuri inedite acordate jurnalistilor nostri de catre cei mai reprezentativi oameni din businessul romanesc, intr-un cadru informal si relaxat.
L-am intalnit la masa pe Razvan Iorgu in restaurantul Capriccio din zona Gradina Icoanei, un loc retras si linistit din Capitala, in care vine destul de des cu familia. “Din acest motiv am ales acest loc. Este un restaurant pe care ni l-a recomandat un prieten acum 4 ani si a devenit un local "de casa” in care venim des cu piticii, pe care au inceput sa-l descopere si colegii de la birou”, povesteste Iorgu.
Prima oara cand a venit in Capriccio i-a placut foarte mult pentru ca bucatarul sef a venit cu foarte multe solutii creative. “Nu eram foarte hotarati ce sa alegem si bucatarul a venit cu tot felul de propuneri. Acum avem seri in care venim si ii spunem ca este decizia lui. Imi plac foarte mult tagliatelle facute de ei, cu creveti, dovlecei si marscarpone”.
Vine momentul sa comandam. Incepem cu cate o salata si hotaram sa continuam cu tagliatelle pentru invitatul nostru si vita cu gorgonzola pentru mine.
Format pe terenul de sport, Iorgu este un manager team player si la fel cum la baschet i-a placut mai mult sa dea un "alley-oop" (pasa prin care mingea este aruncata aproape de cos si de unde, de obicei, se marcheza prin slum dunk n.r.), decat sa inscrie un cos, la fel si in business ii place sa isi capaciteze echipa.
Scurta intro