* ultima întâlnire, organizata de Asociatia ARIN, a avut ca obiectiv prezentarea rezultatelor si schitarea planurilor de viitor * scopul este realizarea unui schimb de bune practici între institutii cu activitati de educatie în problematici legate de "peisaj"
Braila a gazduit, în zilele de 31 mai si 1 iunie, ultima întâlnire în proiectul international "SEAL - Sustainable Educational Approaches to Landscape", organizata de Asociatia ARIN. Proiectul are ca parteneri mai multe organizatii din Italia, Portugalia, Bulgaria, Turcia si România. Proiectul este finantat de Uniunea Europeana prin programul Grundtvig. Scopul proiectului este realizarea unui schimb de bune practici între institutii care au avut activitati de educatie în problematici legate de "peisaj". În cadrul întâlnirii au fost prezentate rezultatele proiectului si au fost definite liniile de urmat în activitati viitoare si posibile modalitati de colaborare între diverse institutii implicate în acest domeniu. "Braila fiind unul dintre orasele din România cu o mare diversitate de aspecte legate de «peisaj», respectiv zona istorica cu patrimoniul construit, Parcul Natural «Balta Mica a Brailei», deosebita diversitate culturala data de prezenta unui numar mare de minoritati etnice, este un bun exemplu de prezentat partenerilor straini", a declarat Codruta Nedelcu, director executiv ARIN. * ultima întâlnire, organizata de Asociatia ARIN, a avut ca obiectiv prezentarea rezultatelor si schitarea planurilor de viitor * scopul este realizarea unui schimb de bune practici între institutii cu activitati de educatie în problematici legate de "peisaj"
Braila a gazduit, în zilele de 31 mai si 1 iunie, ultima întâlnire în proiectul international "SEAL - Sustainable Educational Approaches to Landscape", organizata de Asociatia ARIN. Proiectul are ca parteneri mai multe organizatii din Italia, Portugali