Săptămâna viitoare avem porţie dublă de “MasterChef”. Marţi şi miercuri, de la ora 20.30, PRO TV va difuza semifinala şi finala concursului de gătit, în care se luptă Alexandru, Bogdan, Simona, Mimi, Andreea, Petru, Mehrzad şi Gabi. Astfel, peste numai trei zile, vom afla cine este bucătarul care va trece de la statutul de amator la cel de maestru şi va pleca acasă cu 50.000 de euro în buzunar. Pe lângă competiţia propriu-zisă, prima ediţie a “MasterChef” a scos în lumina reflectoarelor trei bucătari mai mult sau mai puţin simpatici. Cei trei juraţi au povestit pentru ultimul număr al revistei TV Mania amănunte din culisele show-ului. Săptămâna viitoare avem porţie dublă de “MasterChef”. Marţi şi miercuri, de la ora 20.30, PRO TV va difuza semifinala şi finala concursului de gătit, în care se luptă Alexandru, Bogdan, Simona, Mimi, Andreea, Petru, Mehrzad şi Gabi. Astfel, peste numai trei zile, vom afla cine este bucătarul care va trece de la statutul de amator la cel de maestru şi va pleca acasă cu 50.000 de euro în buzunar. Pe lângă competiţia propriu-zisă, prima ediţie a “MasterChef” a scos în lumina reflectoarelor trei bucătari mai mult sau mai puţin simpatici. Cei trei juraţi au povestit pentru ultimul număr al revistei TV Mania amănunte din culisele show-ului.
Reporter: Care concurent ţi-a lăsat cel mai amar gust cu un preparat?
Sorin Bontea: Cred că acel concurent din etapa audiţiilor care s-a prezentat cu un preparat din coadă de crocodil.
Care concurent a fost favoritul tău în concurs?
Nu am avut un favorit, pe toţi i-am tratat la fel. Cred că am fost imparţial, ca o mică Elveţie. Când au greşit, i-am taxat, când au fost buni, i-am felicitat.
Ce preparat te-a uimit cel mai mult?
Nu mai ţin minte exact, dar au fost multe şi asta mă bucură nespus de mult.
Dacă te-ai fi prezentat ca amator la preselecţii, ce-ai fi gătit pentru