Viitorul Constanţa a promovat în prima ligă la trei ani de la înfiinţare. Pentru Liga I, "Regele" plănuieşte să stea pe banca tehnică a echipei căreia i-a dat viaţă şi pe care o susţine singur financiar.
Echipa din localitatea Ovidiu a ajuns în prima ligă. Mai precis, sâmbătă, după ultima etapă din Liga II-a, Viitorul - Săgeata (2-0).
Baza acestui succes sunt răbdarea, banii şi experienţa lui Gică Hagi, cel mai mare fotbalist din istoria României. După doar trei ani de când a înfiinţat echipa, "Regele" a sărbătorit alături de jucătorii lui promovarea în Liga I şi aşteaptă cu nerăbdare luptele cu Steaua, Dinamo sau Rapid. Totul s-a petrecut într-o zi călduroasă de vară, anotimp care i-a priit lui Hagi de-a lungul timpului. ProSport a inventariat cele mai importante momente din cariera sa de jucător sau de antrenor, colecţie la care, de sâmbătă, s-a mai adunat un moment de referinţă: promovarea echipei pe care el singur a înfiinţat-o, a inventat-o şi pe care o ţine în viaţă din fonduri proprii. În câteva zile vom afla şi oficial dacă "Regele" va şi antrena pe Viitorul Constanţa în Liga I. Va fi greu pentru el, dar va fi frumos pentru fotbal.
Debutul la naţională 10 august 1983 - 18 ani
Mircea Lucescu a văzut imediat talentul pe care l-a avut Hagi ca fotbalist. Nu a ezitat şi în 1983 l-a trimis în teren încă din primul minut pe Gică (18 ani) împotriva Norvegiei, într-un meci amical (0-0), disputat la Oslo. "Prezenţa sa în prima echipă este cel mai important câştig al României", titra Sportul Românesc la acea vreme.
Locul cinci la "Mondial" - 29 de ani
Cel mai mare succes al României la un turneu final s-a petrecut în 1994. Văzută ca un outsider, echipa condusă din teren de Hagi a reuşit un Campionat Mondial extraordinar trecând de Columbia (3-1), principala favorită a competiţiei, dar şi