Poate nu e mare lucru ca un spectacol de teatru să se joace 5 ani la rând. Și totuși, faptul că spectacolul Cui i-e frică de Virginia Woolf? a aniversat pe 27 mai 5 ani de la premieră, eveniment întâmplat pe scena Studioului de Teatru Casandra al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale“ (UNATC), este un lucru ieșit din comun.
Studioul de Teatru Casandra nu mai există. Aflat pe Strada Franceză, la numărul 9, micul teatru cu 166 de locuri a marcat debutul tuturor generațiilor de actori români începând cu 1957, ultima generație fiind cea din 2007: Florina Gleznea, Ionuț Grama, Emil Măndănac, Sînziana Nicola și Mariana Cămărășan, 5 dintre cei 6 sărbătoriți ai serii de 27 mai. Primii 4 sunt actori, clasa prof. Ion Cojar, iar Mariana Cămărășan este unul dintre cei 2 regizori ai spectacolului, celălalt fiind Alexandra Penciuc, absolventă UNATC din generația 2008. Între timp, Casandra stă să devină un club de noapte, sub o firmă cunoscută a vieții de noapte bucureștene. Ultima dată când s-a jucat teatru acolo a fost în iunie 2007, iar în vitrina de la stradă a imobilului încă se mai văd poze din spectacolul Cui i-e frică de Virginia Woolf? de Edward Albee, examen de licență al Marianei Cămărășan (absolventă de regie-teatru) și pentru 3 dintre actori (Florina Gleznea, Ionuț Grama și Emil Măndănac).
Când s-a jucat spectacolul în Gala Absolvenților 2007, o foarte serioasă sesiune de examene de licență, dar prinse sub un nume glamour, toată sala s-a ridicat în picioare și a aplaudat minute în șir. O colegă implicată în organizarea evenimentului a pus bani din buzunarul ei pentru ca, în locul garoafelor pe care tinerii actori-absolvenți le primeau pe scenă, la finele fiecărui spectacol din Gală, cei din Cui i-e frică de Virginia Woolf? să primească trandafiri – o extravaganță și în același timp gestul