Agentia bulgara de Siguranta Alimentara a propus ca ofertele turistice all-inclusive sa fie disponibile doar in hotelurile de patru si cinci stele.
Propunerea a fost coordonata cu noile reglementari sustinute de Ministerul Economiei, Energiei si Turismului, a precizat directorul agentiei, Iordan Voinov, scrie Novinite.
"Hotelurile cu trei stele sau mai putin ar trebui sa aiba capacitatea de a-si hrani clientii, in raport cu capacitatea de cazare", a explicat Voinov.
Daca hotelul are o capacitate de 100 de persoane, spre exemplu, atunci restaurantul sau ar trebui sa poata servi 60 de persoane concomitent.
Voinov a dezvaluit ca agentia pe care o conduce a descoperit hoteluri cu 1.000 de paturi si restaurante care puteau servi doar 30 de persoane. "Asta este absolut intolerabil", considera oficialul.
In vara lui 2011, peste 300 de hoteluri din Bulgaria au fost amendate pentru ca au servit mancare de calitate proasta la pachetele all-inclusive.
Agentia bulgara de Siguranta Alimentara a propus ca ofertele turistice all-inclusive sa fie disponibile doar in hotelurile de patru si cinci stele.
Propunerea a fost coordonata cu noile reglementari sustinute de Ministerul Economiei, Energiei si Turismului, a precizat directorul agentiei, Iordan Voinov, scrie Novinite.
"Hotelurile cu trei stele sau mai putin ar trebui sa aiba capacitatea de a-si hrani clientii, in raport cu capacitatea de cazare", a explicat Voinov.
Daca hotelul are o capacitate de 100 de persoane, spre exemplu, atunci restaurantul sau ar trebui sa poata servi 60 de persoane concomitent.
Voinov a dezvaluit ca agentia pe care o conduce a descoperit hoteluri cu 1.000 de paturi si restaurante care puteau servi doar 30 de persoane. "Asta este absolut intolerabil", considera oficialul.
@N_