Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, doi dintre juraţii MasterChef Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu O parte din meniul de la restaurantul în care găteşte Chef Bontea Sorin Bontea lucrează la restaurantul unui hotel de lux din Capitală. Aici o salată costă între 48 şi 94 de lei. Salata Cesar are mai multe variante, după preferinţe sau buget, cu parmezan şi crutoane, piept de pui sau creveţi tandoori, iar salata casei conţine, printre altele, şi homar. Cine doreşte să înceapă masa cu alte preparate are la dispoziţie foie gras, scoici sau supă de pui sau de ceapă. Preţurile acestora variază între 38 şi 98 de lei.
Dish-urile din peşte sau fructe de mare costă în jur de 100-150 de lei, iar garniturile te vor mai face să scoţi din portofel alţi 20 de lei.
Fripturile, de miel, vită sau raţă, au preţuri cuprinse între 90 şi 220 de lei, specificând însă că Chateaubriand-ul de 220 de lei este pentru două persoane.
Dacă nu te-ai săturat şi vrei şi desert, poţi alege între mai multe tipuri de tort şi prăjituri, cu migdale, infuzie de vin roşu sau spumă de nucă de cocos.
Astfel, un meniu mediu de două persoane, fără băutură, care conţine foie gras şi creveţi sotaţi, piept de raţă şi garnitură, friptură de viţel şi garnitură şi, ca desert, "Omletă surpriză" cu mango şi căpşuni şi tort de migdale cu ciocolată caldă şi spumă de nucă de cocos costă 451 de lei, adică în jur de 100 de euro.
Un meniu mai scump, tot pentru două persoane, ar putea conţine o salată a casei şi scoici proaspete, creveţi jumbo la tigaie şi garnitură şi friptură de vită plus garnitură, un platou de brânzeturi şi o varietate de dulciuri specialitatea casei, tot fără băutură. Nota de plată vă va scoate din buzunar 529 de lei, adică în jur de 130 de euro.
Băuturile, vin sau şampanie, au preţuri cuprinse între 37 de lei şi 3.200 de lei.
Un preparat semnat de