Finalista de la MasterChef a postat pe pagina de Facebook ingredientele şi modul de preparare pentru "Pere în foietaj", un desert cu fructe şi ciocolată care îi iese mereu super delicios.
"Se curata para si se fierbe in jumatate apa jumatate vin rosu in care adaugam cateva cuisoare, un bat de scortisoara un baton de vanilie si zahar dupa gust.
Dupa ce a fiert para (cca 20 min), o lasam sa se raceasca putin. Taiem foietajul fasii de 2 cm, dupa care invelim para in forma de spirala, ungem foietajul cu galbenus de ou si il punem la cuptor cca 20 min.
Topim ciocolata neagra si separat fierbem 200 gr smantana de gatit cu o bucatica de ghimbir, dupa ce se reduce continutul cam la jumatate il dam deoparte si il amestecam cu ciocolata topita, putem proceda la fel si cu ciocolata alba", a scris Mimi.
Finalista de la MasterChef a postat pe pagina de Facebook ingredientele şi modul de preparare pentru "Pere în foietaj", un desert cu fructe şi ciocolată care îi iese mereu super delicios.
"Se curata para si se fierbe in jumatate apa jumatate vin rosu in care adaugam cateva cuisoare, un bat de scortisoara un baton de vanilie si zahar dupa gust.
Dupa ce a fiert para (cca 20 min), o lasam sa se raceasca putin. Taiem foietajul fasii de 2 cm, dupa care invelim para in forma de spirala, ungem foietajul cu galbenus de ou si il punem la cuptor cca 20 min.
Topim ciocolata neagra si separat fierbem 200 gr smantana de gatit cu o bucatica de ghimbir, dupa ce se reduce continutul cam la jumatate il dam deoparte si il amestecam cu ciocolata topita, putem proceda la fel si cu ciocolata alba", a scris Mimi.