Echipa Good Food se mută pentru o zi în Piaţa Sfatului din Braşov, unde se organizează „Arena Bucătarilor“. Denumită deja o competiţie cu tradiţie, dedicată profesioniştilor din Gastronomie şi aflată acum la a treia ediţie, arena va alinia la startul concursului 30 de echipe de bucătari profesionişti de la cele mai bune restaurante din România. Evenimentul începe vineri, 15 iunie, de la ora 11.00, iar intrarea publicului este liberă.
Concurenţii vor trebui să prepare un meniu compus din trei feluri de mâncare, având la dispoziţie un set prestabilit de ingrediente obligatorii. Juriul competiţiei este condus de Chef Cezar Munteanu – Chef Rotisseurs du Bailliage de Roumanie, maeştrii în arta culinară Ştefan Bercea şi Ioan Florescu, maestrul cofetar Silvian Miron, Cristina Mazilu, publisher al revistei GoodFood şi Tiberiu Fueriu, redactor şef Food&Bar Magazine.
Pentru public se va prepara un viţel gustos la proţap şi o foarte apetisantă mâncare la ceaun. În plus, în cadrul evenimentului vor avea loc prezentări şi degustări de produse şi show-uri interactive de gătit. Somelierul Sergiu Nedelea va oferi scurte sesiuni de training in ceea ce priveste oenologia, iar pentru copii va exista o zonă special amenajată, unde – împreună cu echipa Maestrului Cofetar Silvian Miron – copiii vor face experimente cu ciocolată şi zahăr, se vor distra cu face-painting şi cu un clown cu figurine din baloane.
Pe site-ul www.goodfood.ro, vă puteţi înscrie la masa prietenilor Good Food http://www.goodfood.ro/concursuri/arena-bloggerilor.html
Amfitrionul evenimentului este, conform tradiţiei, Cătălin Dezbrăcatu de la Cronica Cârcotaşilor, un personaj care mereu îşi bagă nasul unde nu îi fierbe oala. Evenimentul se va încheia seara târziu, cu un extraordinar concert Holograf.
Echipa Good Food se mută pentru o zi în Piaţa Sfatului din Braşov, unde se organizează „Ar