În acest weekend, alte două tipuri de dulceață produse la Topoloveni vor apărea pe piață, în cadrul Târgului de bunătăți din Ploiești. Dulceața de căpșuni și cea de flori de salcâm sunt ecologice, așa cum au obișnuit toate produsele Topoloveana.
Producătorul magiunului de Topoloveni a anunțat că va lansa, în acest weekend, două noi tipuri de dulceață.
Este vorba despre cea de căpșuni și dulceața de flori de salcâm, care vor intra pe piață odată cu târgul din Parcul Toma Socolescu din Ploiești, care se va desfășura până duminică.
Și în aceste două dulcețuri, fructele sunt ținute în suc de măr.
Căpșunile provin din comuna argeșeană Călinești și sunt folosite întregi, pulpa fructului păstrându-se grație tehnologiei de fabricație.
Dulcețurile Topoloveana sunt preparate menajant, în sistem bain-marie, ajung doar la 70 grade Celsius, pentru a li se conserva proprietățile nutriționale ale fructelor proaspete.
Cât privește dulceața din flori de salcâm, este un produs unic în România.