De exemplu, el a gătit la emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?" o reţeta de fish chowder - o supă cremă de peşte foarte interesantă. Chef Scărlătescu a explicat şi cum poate fi servită supa, dar acest lucru depinde foarte mult de gusturile fiecăruia.
"Supa asta puteţi să o serviţi caldă, călâie, rece... Mie îmi place foarte mult rece, din frigider. Pentru că pot să gust absolut tot ce e înăuntru, în ea. O mâncare care este fierbinte, în primul moment în care bagi o lingură de ceva foarte fierbinte în gură, creierul se focusează doar pe tratamentul ăla termic, ştii? Să îţi taie din fierbinţeală, să poată să guste. Şi până îţi dai tu seama de gusturi, deja ai mâncat-o", a explicat Chef Scărlătescu la Pro TV. 'Tu-i ceapa mă-sii! Cât de tari sunt juraţii de la MasterChef! Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu au tocat în direct trei saci de ceapă fără să verse o lacrimă Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cine a câştigat MasterChef! Vezi AICI cine a luat premiul de 50.000 de euro! Sută la sută n-ai văzut asta când te-ai uitat la MasterChef! Iuliana Luciu a lucrat în echipa emisiunii - "Nu e important ce am făcut eu acolo!" Este rudă cu Chef Scărlătescu?
De exemplu, el a gătit la emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?" o reţeta de fish chowder - o supă cremă de peşte foarte interesantă. Chef Scărlătescu a explicat şi cum poate fi servită supa, dar acest lucru depinde foarte mult de gusturile fiecăruia.
"Supa asta puteţi să o serviţi caldă, călâie, rece... Mie îmi place foarte mult rece, din frigider. Pentru că pot să gust absolut tot ce e înăuntru, în ea. O mâncare care este fierbinte, în primul moment în care bagi o lingură de ceva foarte fierbinte în gură, creierul se focusează doar pe tratamentul ăla termic, ştii? Să îţi taie din fierbinţeală, să poată să guste. Şi până îţi dai tu seama de gusturi, deja ai mâncat-o", a explicat Chef Scărlătescu la Pro TV