După ce la "Happy Hour" a făcut prăjitura Amăruţă, tânărul din Constanţa a pregătit pentru admiratorii şi susţinătorii săi un alt desert.
"Nume de fiţă: Banana Toast! Nume pe româneşte: Sandviş de pâine cu ou. Între avem: banane şi ciocolată şi banane cu dulceaţă de căpşuni", a scris Petru pe pagina sa de Facebook.
"Reţeta: pâine cu ou, prăjită în teflon, ciocolată topită, banane tăiate. Apoi sandvişul cu pâine, ciocolata, banane tăiate, dulceaţa de căpşuni şi încă o felie de pâine. Şi SECRETUL: apăsaţi tare, cu suflet, să se turtească şi să se întrepătrundă deliciile astea bune şi uşoare", a explicat cel care a devenit primul MasterChef din România.
După ce la "Happy Hour" a făcut prăjitura Amăruţă, tânărul din Constanţa a pregătit pentru admiratorii şi susţinătorii săi un alt desert.
"Nume de fiţă: Banana Toast! Nume pe româneşte: Sandviş de pâine cu ou. Între avem: banane şi ciocolată şi banane cu dulceaţă de căpşuni", a scris Petru pe pagina sa de Facebook.
"Reţeta: pâine cu ou, prăjită în teflon, ciocolată topită, banane tăiate. Apoi sandvişul cu pâine, ciocolata, banane tăiate, dulceaţa de căpşuni şi încă o felie de pâine. Şi SECRETUL: apăsaţi tare, cu suflet, să se turtească şi să se întrepătrundă deliciile astea bune şi uşoare", a explicat cel care a devenit primul MasterChef din România.