Cei doi foşti concurenţi de la MasterChef se simt foarte bine "sub comanda" juratului şi muncesc din greu pentru a demonstra că sunt cu adevărat buni bucătari.
"Chef Florin nu e diferit de de juratul MasterChef. Este o persoana foarte deschisa, e dispus sa ne invete si in acelasi timp sa ne lase sa ne punem si noi amprenta pe preparatele pe care le facem. Pot sa spun ca e un geniu, a schimbat radical meniul restaurantului si toate preparatele sunt foarte echilibrate si extrem de bine concepute. Imi place ca e vorba de un restaurant mic, gen boutique, in care avem ocazia sa ne jucam si sa ne transpunem creativ in farfurie. In fiecare preparat avem timp sa punem putin din sufletul nostru", a declarat Bogdan Alexandrescu pentru protv.ro.
"E foarte usor lucrul cu Chef Florin pentru ca nu se mai afla in postura de judecator. Acum facem parte din aceiasi echipa, ne este lider si mentor, iar interesul unei echipe este sa evolueze cat mai bine impreuna. Totul merge de la sine in colaborarea noastra. Am invatat si invatam in fiecare zi ceva nou si se vede ca doreste ca noi doi sa reusim sa ne impunem in bucataria de top a Romaniei. Impreuna vom revolutiona parametrii gastronomici cu care s-au invatat romanii si speram ca vom ridica stacheta la nivelul cel mai din varf", a completat şi cel poreclit D'Artagnan.
Cei doi foşti concurenţi au devenit între timp foarte buni prieteni. Programul lor de lucru la restaurant începe de dimineaţă, iar Bogdan şi Alex se ocupă atât de gătit cât şi de plating.
"Dimineata incepem cu pregatirile pentru ziua respectiva, pregatim sosurile, anumite preparate, facem "mis en place"-ul, apoi efectiv gatim si montam farfuriile, sub atenta suprvaeghere a lui Chef Florin, care, daca nu este multumit (ceea ce nu s-a intamplat pana acum), le intoarce inapoi, nu trimite la masa nimic daca nu e perfect", a spus "Dexter