Pentru Chef Florin Dumitrescu, cel mai simpatic jurat al emisiunii "MasterChef" de la Pro TV, plăcerea de a găti este însăși rațiunea de a exista, iar priceperea lui în arta culinară e deja celebră în România.
1 /.
Începând de mâine restaurantul pe care îl conduce Chef Florin își deschide larg ușile iubitorilor de gusturi rafinate împletite cu muzica bună. Un meniu îndelung elaborat, creat special de carismaticul bucătar așteaptă să fie încercat de toți cei pentru care mâncarea este plăcere împletită cu senzații neîngrădite de bucurie și satisfacție.
„Am fost asaltat de oferte, imediat după încheierea filmărilor la ProTv. Atunci m-am gândit: ce fac eu cel mai bine? Gătesc! Și cum sunt foarte multe restaurante în București care au nevoie de consultanță, am avut de unde alege! Momentan este primul restaurant care are un meniu, sistem și concept create de mine și o echipă care a trecut printr-un training serios și solicitant. Dintre toate restaurantele cu care voi colabora pentru consultanță, am ales Morgan La Dud, ca locul meu de rezident, pentru că este un loc cu tradiție! În acest restaurant, pe vremea când se numea La Dud, își făceau veacul actori de seamă, precum Dinică, Iordache sau Bănică Sr. Atmosfera aceea boema se mai resimte și azi, chiar dacă designul este cu totul diferit, iar Grădina La Dud este vizitată în continuare de artiști precum Nae Caranfil sau Marius Vizante”, povestește entuziasmat Chef Florin Dumitrescu.
Conceptul restaurantului este extrem de interesant. Acesta se împarte în două: restaurantul Morgan (numele fiind inspirat de colecția de mașini de epocă cu același nume), unde meniul este extrem de rafinat, definit ca și „fine dinning” și Grădina La Dud, terasa cu tradiție, unde meniul este bazat pe salate, pește și grătare, accesibile pentru toata lumea.