Tarta cu brânză de capră şi ceapă roşie este un fel principal foarte gustos, care poate fi acompaniat de o salată şi servit la prânz sau la cină, scrie Mediafax.
Număr de porţii: 4
Ingrediente:
250 de grame de aluat de foietaj (preparat în casă sau cumpărat)
100 de grame de brânză de capră proaspătă
2 cepe roşii mari
6 felii fine de piept de porc afumat
1 linguriţă de piper roşu
1 vârf de cuţit de sare
1 legătură mică de pătrunjel
2 ouă
200 de mililitri de smântână lichidă
Mod de preparare:
Se încălzeşte cuptorul la 200°C.
Aluatul de tartă se întinde şi se aşază într-o formă căptuşită cu hârtie de copt. Se înţeapă cu o furculiţă.
Ceapa se taie felii fine, iar pătrunjelul se toacă fin.
Brânza se taie in şase felii care se învelesc în câte o felie de carne şi se aşază peste aluat. Se acoperă cu felii de ceapă, pătrunjel şi piper roşu.
Într-un bol se bat ouăle cu ajutorul unei furculiţe, se adaugă smântână şi puţină sare şi se amestecă bine. Se varsă acest amestec peste tartă şi se coace totul timp de 20 de minute.
Se serveşte fierbinte.
Tarta cu brânză de capră şi ceapă roşie este un fel principal foarte gustos, care poate fi acompaniat de o salată şi servit la prânz sau la cină, scrie Mediafax.
Număr de porţii: 4
Ingrediente:
250 de grame de aluat de foietaj (preparat în casă sau cumpărat)
100 de grame de brânză de capră proaspătă
2 cepe roşii mari
6 felii fine de piept de porc afumat
1 linguriţă de piper roşu
1 vârf de cuţit de sare
1 legătură mică de pătrunjel
2 ouă
200 de mililitri de smântână lichidă
Mod de preparare:
Se încălzeşte cuptorul la 200°C.
Aluatul de tartă se întinde şi se aşază într-o formă căptuşită cu hârtie de copt. Se înţeapă cu o furculiţă.
Ceapa se taie felii fine, iar pătru