Are 27 de ani şi a adus la Cluj-Napoca primul restaurantul Subway din provincie. Ajutat de părinţi, de banii strânşi la nuntă şi având unele economii, a reuşit să obţină cea mai apreciată franciză din lume în anul 2012. Este povestea tânărului antreprenor Andrei Trifan, fiul proprietarilor celei mai vechi cofetării din Ardeal, „Lemnul Verde".
Andrei Trifan este absolvent al Facultății de Automatică din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca și al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor specializare marketing din cadrul Universității Babeș Bolyai şi împreună cu soţia sa, Raluca, au deschis un restaurant Subway în Iulius Mall.
„Dacă tot am vrut să investesc bani am zis să investesc într-o afacere consacrată. Prima dată când am auzit de Subway a fost în 2004 când am fost în SUA cu un program Work&Travel. Totul a început în 2011 când din presă am auzit că Subway vine în România. Am luat legătura cu ei, mi-am completat un formular de aplicare cu veniturile anuale, planuri de investiţii. Am fost chemat la un seminar la Bucureşti în care mi s-a explicat afacerea şi ce presupune investiţia iniţială", îşi începe Andrei povestea.
Işlerul de Dej, vedeta celei mai "bătrâne" cofetării din Ardeal
Citeşte în zilele următoare în ediţia tipărită Adevărul cum a reuşit Andrei să obţină franciza Subway cu banii făcuţi la nuntă, cum a făcut curat în restaurantele Subway din Cehia, în ce a constat planul de afaceri, despre planurile de viitor şi despre pasiunea lui pentru informatică.