La alegerile din 10 iunie, cetăţenii municipiului Râmnicu Vâlcea au decis prin vot schimbarea actualei administraţii locale şi găsirea unei alte soluţii, mai apropiată de nevoile lor şi mai angajată în rezolvarea problemelor cotidiene cu care aceştia se confruntă. Doresc, în acest context al schimbării, să remarc modul civilizat prin care transferul de mandat se realizează la nivelul municipiului, ocazie cu care am descoperit în fostul primar Romeo Rădulescu un partener cu care pot discuta aspectele cele mai importante ale succedării la conducerea Primăriei. La întâlnirile ce au urmat zilei de 10 iunie – concertul de închidere a stagiunii Filarmonicii „Ion Dumitrescu”, inaugurarea terenului de sport sintetic de la Şcoala Generală nr. 4 sau, de câteva ori, în biroul Primarului – disponibilitatea mea către dialog a găsit în domnul Romeo Rădulescu un răspuns pe măsură, cu consecinţe benefice pentru comunitatea Râmnicului. Doresc, ca urmare, să subliniez atitudinea civilizată a domnului Rădulescu din perioada post-electorală şi să-i mulţumesc pentru toate lucrurile bune realizate, alături de Consiliul Local, în mandatul în care a condus destinele municipiului Râmnicu Vâlcea.
În altă ordine de idei, ca urmare a publicării recente în mai multe ziare, a unor materiale referitoare la intenţiile mele în ceea ce priveşte corpul funcţionarilor publici din Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, doresc să fac următoarele precizări:
Singurul criteriu de evaluare a funcţionarilor din administraţia publică municipală este cel al performanţei la locul de muncă. Aşa cum am subliniat în repetate rânduri, comunitatea Râmnicului are nevoie de performanţă, de excelenţă şi de eficienţă, iar această nevoie poate fi asigurată numai prin calitatea profesională a fiecărui angajat din aparatul propriu al Primarului şi din instituţiile şi societăţile subordonate Consiliului Local Munici