"Trebuie sa mai revin un pic cu toata nebunia asta: degeaba esti maestru in ceva daca nu impartasesti acel ceva. Degeaba te complici daca multi nici macar nu identifica ingredientele.
Pot posta oricand retete cu sos facut in 8 ore si foie gras si ton roz si vita argentiniana... Si ce rezolv?! Obtin 20.000 de oameni care saliveaza la un fel de mancare pe care ori NU au timp sa il faca ori NU au bani sa il faca... Si cine mai e egoist atunci?!
Unde sunt maiestria si eleganta si bunul simt? Sub aleile din Dorobanti ? Sau in casele noastre, alaturi de familiile noastre, intre 2 farfurii cu feluri de mancare facute cu dragoste, amuzante... Cu oameni care rad si se murdaresc de la albus sau ciocolata...
Mai nou Romania a descoperit minimalismul... Si nu inteleg de ce. Aleg sa spun ca asta e ultimul meu post despre tendinta asta de ridicol si pompos... Am uitat sa fim fericiti si strangem bani ca sa obtinem ceva ce nu o sa il avem des: o amintire ca am mancat de 'fitze'. puteti sa spuneti ca e manifestul meu. Doar al meu!", a scris Petru Buiuca zilele acestea pe pagina lui de Facebook. Furculiţă 773 - Ăsta este tatuajul pe care Petru Buiuca, câştigătorul Masterchef, şi l-a făcut! "O să semnez un contract cu un restaurant central pe foarte mulţi bani" Petru Buiuca, despre tatuajul făcut după MasterChef: "Îmi va aduce aminte toată viaţa că am câştigat când toţi credeau altceva" Petru Buiuca îţi propune o reţetă simplă! Uite un desert de MasterChef!
"Trebuie sa mai revin un pic cu toata nebunia asta: degeaba esti maestru in ceva daca nu impartasesti acel ceva. Degeaba te complici daca multi nici macar nu identifica ingredientele.
Pot posta oricand retete cu sos facut in 8 ore si foie gras si ton roz si vita argentiniana... Si ce rezolv?! Obtin 20.000 de oameni care saliveaza la un fel de mancare pe care ori NU au timp sa il faca ori NU au bani s