Bucureștiul haute cuisine: o serie de evenimente marca Le Manoir va aduce la București staruri internaționale ale gastronomiei fine și cele mai bune vinuri.
Sébastien Gravé, bucătar francez recompensat cu o stea Michelin, va veni la București miercuri, 27 iunie, pentru a realiza împreună cu bucătarii de la Casa di David un meniu de excepție, ce va fi însoțit de vinuri franțuzești fine și o degustare de Armagnac Chateau de Laubade.
Evenimentul a fost inițiat de Le Manoir, lider pe piața gastronomiei fine din București și deținătorul francizei Comtesse du Barry în România și este realizat în parteneriat cu celebra casă de Armagnac Château de Laubade și restaurantul Casa di David.
Degustarea realizată cu ajutorul lui Sébastien Gravé este prima dintr-o serie de astfel de evenimente pe care Le Manoir le va organiza la București: întâlniri cu ambasadori ai vinurilor și bucătăriei de lux internaționale ce își propun să îi poarte pe bucureștenii gurmanzi pe tărâmul rafinamentului în materie de mâncare și vinuri.
Sunt 60 de locuri disponibile la eveniment iar prețul unui meniu este de 170 de Euro. Intrarea la eveniment se face doar pe bază de rezervare la Le Manoir, telefon 0744 47 93 85 / sau Restaurant Casa di David 021.232.47.15
“Bucureștenilor le propunem o incursiune în lumea gastronomiei și vinurilor de lux, aducându-le aici, la ei acasă bucătari celebri. Dorim ca prezența acestor staruri ale lumii gourmet internaționale să reprezinte și pentru bucătarii români o ocazie de învățare și de familiarizare cu tehnicile folosite de bucătari cu stele Michelin. Le Manoir este lider de piață în domeniul vinurilor și gastronomiei fine și își propune să promoveze prin evenimentele și inițiativele sale luxul gastronomic autentic: acel lux care presupune nu atât excesiv de mulți bani, cât foarte mult bun gust și dragoste pentru rafinament.” spune