"Se iau 4 gălbenuşuri şi se freacă bine cu 150 de g de zahăr, până când acesta se topeşte. Se încorporează apoi uşor, amestecând în sensul acelor de ceasornic, 250 g de mascarpone, după care se dă la rece, la frigider, pentru jumătate de ora. Între timp se prepară frişcă din 500 ml smântână de gătit şi 150 g de zahăr.
Smântâna bătută se adaugă peste crema care a stat la rece. Pentru sezonul estival, când este foarte cald, recomand o combinaţie light, răcoroasă, de cremă de mascarpone astfel pregătită cu fructe proaspete. Puteţi folosi cireşe, căpşune, caise, fructe de padure. Iar pentru sezonul de iarnă, aceasta cremă de mascarpone merge foarte bine cu ciocolată neagră rasă", a explicat Florin Dumitrescu pentru PRO TV Magazin. De ce i-a ales chef Florin pe Alex si Bogdan in bucataria sa? "Vreau sa aduc, impreuna cu ei, un nou suflu in bucataria romaneasca! Pregatiti-va pentru..." Florin Dumitrescu are un job nou: este consultant la restaurante Florin Dumitrescu şi-a combinat iubita mai bine de o lună pe Facebook: "I-am dat add spunându-i că o aveam la sugestii! Evident că am minţit"
"Se iau 4 gălbenuşuri şi se freacă bine cu 150 de g de zahăr, până când acesta se topeşte. Se încorporează apoi uşor, amestecând în sensul acelor de ceasornic, 250 g de mascarpone, după care se dă la rece, la frigider, pentru jumătate de ora. Între timp se prepară frişcă din 500 ml smântână de gătit şi 150 g de zahăr.
Smântâna bătută se adaugă peste crema care a stat la rece. Pentru sezonul estival, când este foarte cald, recomand o combinaţie light, răcoroasă, de cremă de mascarpone astfel pregătită cu fructe proaspete. Puteţi folosi cireşe, căpşune, caise, fructe de padure. Iar pentru sezonul de iarnă, aceasta cremă de mascarpone merge foarte bine cu ciocolată neagră rasă", a explicat Florin Dumitrescu pentru PRO TV Magazin. De ce i-a ales chef Florin pe Alex si