Un băiat de numai 13 ani din Statele Unite este considerat unul dintre cei mai buni bucătari din ţară, după ce a cucerit lumea culinară din Los Angeles cu preparatele sale sofisticate, informează Daily Mail.
Deşi este abia în clasa a opta, Flynn McGarry deţine deja propriul restaurant, iar de curând a gătit un meniu complet la celebrul local Playa de la Hollywood.
Într-un interviu televizat acordat de curând, tânărul bucătar a declarat că deşi s-a apucat de gătit abia acum trei ani, localul său oferă deja clienţilor mâncare “progressive cuisine”, echilavalentul american al conceptului de bucătărie rafinată.
Printre specialităţile chefului de 13 ani se numără păstrăvul cu praz înăbuşit şi chimen caramelizat. Băiatul s-a apucat de gătit la 10 ani din pricina dezinteresului mamei sale pentru această îndeletnicire.
Acum Flynn speră să evolueze în cariera culinară, astfel încât să obţină trei stele Michelin şi un loc în clasamentul celor mai bune 50 de restaurante din lume cu localul pe care îl deţine.
Un băiat de numai 13 ani din Statele Unite este considerat unul dintre cei mai buni bucătari din ţară, după ce a cucerit lumea culinară din Los Angeles cu preparatele sale sofisticate, informează Daily Mail.
Deşi este abia în clasa a opta, Flynn McGarry deţine deja propriul restaurant, iar de curând a gătit un meniu complet la celebrul local Playa de la Hollywood.
Într-un interviu televizat acordat de curând, tânărul bucătar a declarat că deşi s-a apucat de gătit abia acum trei ani, localul său oferă deja clienţilor mâncare “progressive cuisine”, echilavalentul american al conceptului de bucătărie rafinată.
Printre specialităţile chefului de 13 ani se numără păstrăvul cu praz înăbuşit şi chimen caramelizat. Băiatul s-a apucat de gătit la 10 ani din pricina dezinteresului mamei sale pentru această îndeletnicir