Directorul general Mariana Suciu a comunicat ieri că procedura iniţiată asupra Romexpo a fost instituită incorect
Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis cererea de suspendare provizorie a Romexpo iniţiată de avocaţii companiei, a anunţat ieri Romexpo. "Curtea de Apel Bucureşti a dispus în data de 26.06.2012 suspendarea provizorie a executării sentinţei civile nr. 5972/ 23.05.2012 pronunţată de Tribunalul Bucureşti -Secţia VII Civilă, în dosarul nr. 72381/3/2011, prin care s-a deschis procedura generală de insolvenţă, procedură instituită în mod incorect asupra ROMEXPO SA. În acest dosar, ROMEXPO a fost reprezentată de către Societatea Civilă de Avocaţi «Man& Paraschiv»", a comunicat ieri Mariana Suciu, director general al ROMEXPO.
ROMEXPO SA este o societate cu capital privat, având ca acţionar majoritar Camera de Comerţ şi Industrie a României. Societatea este membră a Asociaţiei Mondiale a Industriei Târgurilor şi Expoziţiilor (UFI), a Alianţei Târgurilor din Europa Centrală (CEFA), a Asociaţiei Internaţionale de Auditare a Statisticilor Expoziţiilor (CENTREX) şi a Asociaţiei Organizatorilor de Târguri şi Expoziţii din România (ASOEXPO).
Insolvenţă din cauza unei datorii de 180.000 lei...
Intrarea în insolvenţă a Complexului Expoziţional Romexpo, pronunţată miercuri de Tribunalul Bucureşti, ar putea fi pusă şi pe seama slabului management şi al dezinteresului manifestat de către Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, acţionarul majoritar al Romexpo.
"Ca efect al crizei economice şi al unui management inadecvat, numărul de evenimente şi de participanţi s-a diminuat în ultimii ani cu efecte vizibile în scăderea cifrei de afaceri şi implicit a profitabilităţii companiei", a declarat Remus Borza, practician coordonator al firmei Euro Insol, desemnat administratorul judiciar al Romexpo.
La 23